Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разгледай тук http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712 , аз съм поръчвал няколко пъти и е с безплатна доставка. Има всякакви джаджи.
    ALFA ROMEO 146 1.3 boxer '96

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
      Това сигурно ли е? Аз като избера доставка до България ми дава доставка 2.99usd.
      Дадох просто пример за крушките, които съм взел и ориентировъчна цена. Някъде има и доставка разбира се, но въпреки доставката доста неща излизат в пъти по-евтини. За тези габарити тук в оторизиран магазин за крушки, няма да казвам името му ми искат 20лв за двете имам регистрация и в dealextreame и от там доста неща купувам, но някой неща са по-евтини в ибей, така че като си хареса нещо човек проверява на 2-3 места, както и какво е положението в нашата родина и си избира от къде да го купи.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        ... но някой неща са по-евтини в ибей, така че като си хареса нещо човек проверява на 2-3 места, както и какво е положението в нашата родина и си избира от къде да го купи.
        Така правя и аз.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Някой може ли да ми каже какъв антифриз да ползвам 145 2.0td

Comment

• Малко кеф днес с Алфетка: http://tonimir.eu/imgs/Alfa145/Alfa145_FirstVideo.wmv

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
            AR 155 2.0 16v SUPER
            Toyota Corolla 2014 S Premium
            Moskvich 2140

Comment

• Пиша в тази тема понеже не искам да отварям нова, а сигурно е разисквано някъде. Снощи се прибирах от работа и всичко беше ок. Спрях на едно место да остава една колежка и не съм гасил колата. Като тръгнах от там на следващите 2-3 завоя установих, че хидравликата вие много яко. След 5 минути спях пред блока и проверих казанчето на хидравликата което беше отишло под минимума поне 1 пръст и се прибрах. Днес сутринта запалих колата и отидох до бензиностанцията за хидр. течност без да вие обаче все едно и няма нищо и долях до горе. Въпросът ми е какво може да се е случило снощи та да загуби така течност а пък на следващия ден да и няма нищо ? Също така проверих за течове и видимо няма такива.
              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• При мен течноста изчезваше аз доливах ли доливах а пък то текло в маншоните на рейката ... след като се напълниха изведнъж казаха ПУК и всичко което съм доливал с времето изтече на Хасфалта и стана една голяма мазна диря и пролдължих да си доливам докато накрая не я смених
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Има ли 146 с обикновено рамо на задното стъкло? Че при мен с чисто ново перо маже в/у 2/3 от стъклото и трябва да сменям рамото, но искам по възможност да си е за обикновена чистачка, а не да се разправям с пера.

Comment

• Аз не съм виждал, но мисля че ще е грозно. Ново рамо с чистачка ми се върти, че струваше около 20 лв.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                      Има ли 146 с обикновено рамо на задното стъкло? Че при мен с чисто ново перо маже в/у 2/3 от стъклото и трябва да сменям рамото, но искам по възможност да си е за обикновена чистачка, а не да се разправям с пера.
                      Опитай да натегнеш пружината, може да почне да чисти по-добре.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Има ли 146 с обикновено рамо на задното стъкло? Че при мен с чисто ново перо маже в/у 2/3 от стъклото и трябва да сменям рамото, но искам по възможност да си е за обикновена чистачка, а не да се разправям с пера.
                        Има - моята! Рамото си е старото, но се закача стандартна чистачка. Преправих го преди известно време - тънко рязане с флекса; закривяване с клещи; спрей черен мат, че и парче термосвиваем шлаух за придобиване на окончателно завършен вид... Оттогава си върши работата и изглежда чудесно и само такива теми ми напомнят, че това е било проблемно място при тея макини... Не че 20лв са проблем за една чистачка, или пък се вижда кой знае какво дори и при перфектно почистено стъкло, ама си друго да си го направиш сам и добре!
                        Мога да го снимам след малко и да кача снимките.
                        '03 Suzuki DL1000 V-Strom
                        '00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
                        '93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
                        '05 FIAT Punto 1.3multiJet

Comment

• моята също. оригиналното рамо е срязано горе на първите дупки и заварена кука от обикновена чистачка.
                          точка

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            Аз не съм виждал, но мисля че ще е грозно. Ново рамо с чистачка ми се върти, че струваше около 20 лв.
                            Колеги, за 145-ца колко струва рамо+чистачка (или само чистачка) и от къде?
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Това 20 лв мисля че гледах рамо в Т и Н кар, ама преди доста време.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Shider Покажи съобщение
                                ... Рамото си е старото, но се закача стандартна чистачка. Преправих го преди известно време - тънко рязане с флекса; закривяване с клещи; спрей черен мат, че и парче термосвиваем шлаух за придобиване на окончателно завършен вид...
                                Ето каква съм я свършил:

'03 Suzuki DL1000 V-Strom
                                '00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
                                '93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
                                '05 FIAT Punto 1.3multiJet

Comment

Working...
                                X