Разгледай тук http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712 , аз съм поръчвал няколко пъти и е с безплатна доставка. Има всякакви джаджи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТова сигурно ли е? Аз като избера доставка до България ми дава доставка 2.99usd.имам регистрация и в dealextreame и от там доста неща купувам, но някой неща са по-евтини в ибей, така че като си хареса нещо човек проверява на 2-3 места, както и какво е положението в нашата родина и си избира от къде да го купи.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение... но някой неща са по-евтини в ибей, така че като си хареса нещо човек проверява на 2-3 места, както и какво е положението в нашата родина и си избира от къде да го купи.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Малко кеф днес с Алфетка: http://tonimir.eu/imgs/Alfa145/Alfa145_FirstVideo.wmv
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Пиша в тази тема понеже не искам да отварям нова, а сигурно е разисквано някъде. Снощи се прибирах от работа и всичко беше ок. Спрях на едно место да остава една колежка и не съм гасил колата. Като тръгнах от там на следващите 2-3 завоя установих, че хидравликата вие много яко. След 5 минути спях пред блока и проверих казанчето на хидравликата което беше отишло под минимума поне 1 пръст и се прибрах. Днес сутринта запалих колата и отидох до бензиностанцията за хидр. течност без да вие обаче все едно и няма нищо и долях до горе. Въпросът ми е какво може да се е случило снощи та да загуби така течност а пък на следващия ден да и няма нищо ? Също така проверих за течове и видимо няма такива.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
При мен течноста изчезваше аз доливах ли доливах а пък то текло в маншоните на рейката ... след като се напълниха изведнъж казаха ПУК и всичко което съм доливал с времето изтече на Хасфалта и стана една голяма мазна диря и пролдължих да си доливам докато накрая не я сменихsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Аз не съм виждал, но мисля че ще е грозно. Ново рамо с чистачка ми се върти, че струваше около 20 лв.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеИма ли 146 с обикновено рамо на задното стъкло? Че при мен с чисто ново перо маже в/у 2/3 от стъклото и трябва да сменям рамото, но искам по възможност да си е за обикновена чистачка, а не да се разправям с пера.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеИма ли 146 с обикновено рамо на задното стъкло? Че при мен с чисто ново перо маже в/у 2/3 от стъклото и трябва да сменям рамото, но искам по възможност да си е за обикновена чистачка, а не да се разправям с пера.
Мога да го снимам след малко и да кача снимките.'03 Suzuki DL1000 V-Strom
'00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
'93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
'05 FIAT Punto 1.3multiJet
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеАз не съм виждал, но мисля че ще е грозно. Ново рамо с чистачка ми се върти, че струваше около 20 лв.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Това 20 лв мисля че гледах рамо в Т и Н кар, ама преди доста време.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Shider Покажи съобщение... Рамото си е старото, но се закача стандартна чистачка. Преправих го преди известно време - тънко рязане с флекса; закривяване с клещи; спрей черен мат, че и парче термосвиваем шлаух за придобиване на окончателно завършен вид...
'03 Suzuki DL1000 V-Strom
'00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
'93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
'05 FIAT Punto 1.3multiJet
Comment
Comment